یکشنبه ۲۸ دی ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۰
وحدت مردم و مسئولین کشور را نجات خواهد داد

حوزه/ حجت‌الاسلام والمسلمین میرمحمدی گفت: وقتی ملت وحدت داشته باشد و پیوند مستحکمی بین خود ایجاد کند، طبیعتاً آسیبی به کشور نخواهد رسید.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدجمال الدین میرمحمدی، رئیس مرکز خدمات حوزه‌های علمیه در جلسه‌ای با حضور مدیران و معاونین مرکز، با اشاره به اهمیت تمایز بین آیات محکم و متشابه در قرآن کریم، گفت: همچنان که با آیات و روایات محکم باید متشابهات را تفسیر کنیم، در عالم طبیعت و زندگی روزمره و مسائل سیاسی اجتماعی نیز، چیزهایی محکم و چیزهایی متشابه وجود دارد. به‌همین ترتیب، افرادی محکم و افرادی متشابه هستند، حرف‌های محکم و حرف‌های متشابه نیز وجود دارد. وقتی به حرف‌ها، افراد و گفتارهای متشابه می‌رسیم، باید آن‌ها را به افراد و مطالب محکم ارجاع دهیم تا دچار تشابه نشویم. بیان و رفتار و کلمات اولیای الهی، ائمه اطهار (ع) و علمای راستین محکمات جامعه اسلامی است.

وی افزود: این افراد در بینش، گرایش و کنش محکم هستند و هیچ‌گونه شبهه‌ای برای کسی جای نمی‌گذارند. اما یک گروهی از افراد نیز وجود دارند که دنبال فتنه و نظرات مبهم هستند.

رئیس مرکز خدمات حوزه‌های علمیه به نقش شیطان در منحرف کردن ذهن انسان پرداخت و گفت: بسیاری از افراد به جای توجه به محکمات، به متشابهات تمسک می‌کنند و مسئله‌سازی می‌نمایند. شیطان می‌خواهد انسان را از مسیر صراط مستقیم منحرف کند و به جای تمسک به محکمات، به متشابهات توجه کند. این همان چیزی است که منجر به منحرف شدن افراد متدین و انقلابی می‌شود، حتی گاهی بدون اینکه خودشان متوجه باشند.

حجت‌الاسلام والمسلمین میرمحمدی گفت: در واقعه عاشورا بسیاری از افراد که در مقابل امام حسین(علیه السلام) ایستادند با نیت قربه الی الله این کار را کردند اما شیطان با القای تشابه در ذهن، آن‌ها را منحرف کرد و خیال می کردند کار درستی انجام می دهند.

رئیس مرکز خدمات حوزه‌های علمیه اظهار داشت: در طول تاریخ، ملت ایران با تمام مسائلی که دشمنان داخلی و خارجی ایجاد کرده‌اند، با بصیرت و ورود به مسیر درست، موفق به مقاومت و پیروزی شده‌اند. امام خمینی (ره) در این زمینه می‌فرمایند: من با جرأت مدعی هستم که ملت ایران و توده میلیونی مردم در عصر حاضر بهتر از ملت حجاز در عصر رسول الله و ملت کوفه و عراق در عهد امیرالمومنین(علیه السلام) و امام حسین (علیه السلام) است.

وی افزود: این بصیرتی که امام می‌فرمایند، ملت ایران را قادر می‌کند تا در برابر دشمنان خارجی و داخلی، با وحدت و همبستگی، موفق عمل کند. امام می‌فرمایند: دشمن نمی‌فهمد که نهضت امام حسین (علیه السلام) چیست.

ضرورت وحدت، بصیرت و شناخت دشمن در مسیر انقلاب اسلامی

حجت‌الاسلام والمسلمین میرمحمدی در ادامه گفت: عاشورا یک واقعه تاریخی است که هرچه از آن گفته شده و می گویند باز تکراری نیست، بلکه همیشه الهام‌بخش و تازه است. دشمنان ما نمی‌دانند که ملت ایران عاشورایی و امام حسینی هستند.

وی ادامه داد: در این شرایط، باید به بیانات حکیمانه مقام معظم رهبری توجه ویژه‌ای داشت. مسائلی که حضرت آقا می‌ فرمایند، باید مورد توجه ما قرار گیرد و تبعیت کنیم، تا در برابر تشابهات سیاسی و اجتماعی، دچار اشتباه نشویم.

حجت‌الاسلام والمسلمین میرمحمدی خاطر نشان کرد: وقتی ملت وحدت داشته باشد و پیوند مستحکمی بین خود ایجاد کند، طبیعتاً آسیبی به کشور نخواهد رسید.

حجت‌الاسلام والمسلمین میرمحمدی در سخنرانی خود تصریح کرد: اگر روحیه و همبستگی میان ملت ایران نباشد، نه تنها جمهوری اسلامی از دست ما خواهد رفت، بلکه اسلام خود نیز در معرض خطر قرار می‌گیرد. مثالی که می‌توان به این موضوع داد، کشور نیجریه است که دویست سال جمهوری اسلامی بوده، اما به دلیل عدم وحدت و انسجام داخلی،از دست می رود.

وی افزود: در تاریخ اسلام، مانند زمان حضرت علی بن ابی طالب (علیه السلام)، مصر در اختیار امام بود، اما به دلیل عدم همبستگی مردم، از دست می رود و حتی مالک اشتر را نیز در مسیر به شهادت می رسانند.

رئیس مرکز خدمات حوزه‌های علمیه گفت: این وحدت، بصیرت و آگاهی باید حفظ شود. باید دانست دشمن برای ما برنامه‌ریزی می کند. این توطئه آخرین توطئه نیست. چهل و چند سال است که شاهد توطئه‌های مختلف بوده‌ایم. موفقیت یا شکست کشور به این بستگی دارد که مردم چه مردمی باشند و چه روحیه‌ای داشته باشند.

وی افزود: از طرفی، دولتمردان نیز باید کوتاهی‌های خود را جبران کنند و بپذیرند که ممکن است به دلیل اشتباهات آنها، مسائلی این چنینی ایجاد می شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین میرمحمدی، به ضرورت مسئولیت‌پذیری دولتمردان و مدیریت صحیح در سیاستها و برنامه ها در شرایط تورمی اشاره کرد و گفت: دولتمردان باید حواسشان جمع باشد و مقدمات چنین کارهایی را فراهم نکنند.

وی ادامه داد: راه مطالبه باید راه صحیح و منطقی و عاقلانه باشد. متأسفانه دشمن از همین موقعیت‌ها به سرعت استفاده و برنامه‌ریزی می‌کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین میرمحمدی در ادامه بیان داشت: دولت باید در برنامه‌ریزی ها دقت داشته باشد. اگر قرار است ارز ترجیحی حذف شود، اول باید مردم بطور کامل در جریان قرار بگیرند. مقدماتش فراهم شود تا فشار اقتصادی به مردم وارد نشود. اول تورم را جبران کرد سپس ارز ترجیحی را حذف کنیم و این‌جا است که دستگاه های اطلاعاتی باید به‌خوبی وارد شوند و به‌خوبی افرادی که در این مسائل نقش دارند را شناسایی کنند.

رئیس مرکز خدمات حوزه های علمیه یادآور شد: خود مردم و اقتصاددانان متدین ما می‌دانند که تحریم‌های داخلی، مسئله را پیچیده کرده است. لذا چه کسی باید مسببین این تحریم‌های داخلی را شناسایی و مجازات کند.

ضرورت توجه ویژه به نقش وزارت اطلاعات و مسئولیت‌پذیری مسئولین در برابر توطئه‌های دشمن

رئیس مرکز خدمات حوزه‌های علمیه، به ضرورت توجه ویژه به نقش دستگاه های اطلاعاتی و مسئولیت‌پذیری مسئولین در برابر توطئه‌های دشمن اشاره کرد و گفت: وزارت اطلاعات باید بیشتر دقت کند، افراد مرتبط را شناسایی کند و بررسی کند. نباید دشمنان ما بتواننداز این فضاها استفاده کنند.

وی افزود: این ملت با قوت، بصیرت و آگاهی وارد میدان می‌شود. در جنگ دوازده روزه و در جریانات اخیر، مردم به‌خوبی این مسائل را فهمیده‌اند و خودشان را از صف تخریب‌گران و اغتشاش‌گران جدا کرده‌اند.

حجت‌الاسلام والمسلمین میرمحمدی در ادامه اظهار داشت: این مسائل قابل قبول نیست و مسئولین باید به این مردم شریف و عزیز توجه ویژه‌ای داشته باشند.

وی افزود: باید مقدماتی فراهم شود تا این اتفاقات رخ ندهد. البته باید به جمله حضرت علی (علیه السلام) که می‌فرماید: آفت القوی استضعاف الخصم، یعنی آفت انسان قوی این است که دشمن را ضعیف بداند، در حالی که دشمن به‌خوبی کار می‌کند و از تمام وسایل استفاده می‌کند، توجه نماییم.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha